Termeni si conditii


Aceste conditii generale de utilizare sunt valabile pentru toate relatiile intre agribox.ro si utilizatorii sai.

· Termenul "Site" reprezinta site-ul www.agribox.ro si administratorii sai.

· Termenul "Utilizator" reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul www.agribox.ro.

· Termenii "Regulament", "Acord", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

· Termenul "Vanzator" reprezinta utilizatorul care ofera spre vanzare un bun/serviciu prin intermediul paginii de adaugare anunt de pe wwww.agribox.ro

· Termenul "Cumparator" utilizatorul persoana care cumpara produse prin intermediul site-ului www.agribox.ro.

 

1. Acceptarea conditiilor

Serviciile Site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu Termenii si conditiile expuse. Folosirea Site-ului presupune acceptarea in totalitate a Termenilor si conditiilor. Prin acceptarea Termenilor si conditiilor, utilizatorul isi da acordul pentru a primi mesaje de informare si newslettere periodice la adresa/adresele de email folosite pentru postarea de anunturi pe www.agribox.ro. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea Site-ului.


2. Descrierea serviciilor

Agribox.ro este un Site de anunturi agricole online, unde poti publica anunturi agricole gratuite si poti vizualiza anunturile care sunt deja publicate de alti Utilizatori.

Datorita faptului ca aprobarea anunturilor nu se face instantaneu, echipa agribox.ro isi rezerva dreptul de a le corecta si a le publica ulterior. In cazul in care continutul si veridicitatea anunturilor postate de catre utilizatori nu corespund cu Termenii si conditiile afisate pe Site, ne rezervam dreptul de a respinge anunturile neconforme. 
Orice Anunt postat pe agribox.ro poate fi promovat. Promovarea este valabila pentru un singur anunt. Anuntul nu poate fi inlocuit sau produsul de promovare transmis unui alt anunt.

3. Dreptul de autor

Informatiile publicate pe www.agribox.ro apartin Site-ului. Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.


4. Norme de utilizare

Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor. Atunci cand postezi materiale, afirmi, sustii si garantezi ca detii toate drepturile de autor pentru materialul postat. Postand materialul pe Site, acorzi catre acesta o licenta (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusiva, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiti catre Site toate drepturile de autor asupra materialului postat. Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman. Abuzul se pedepseste prin blocarea accesului.


5. Incheierea acordului

Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului si de a inceta sa furnizeze serviciile sale catre oricare alt utilizator daca acesta din urma a incalcat una din conditiile de mai sus. Este responsabilitatea utilizatorului de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii.


Reguli de utilizare

 

 

Adauga anuntul tau nou si cauta anunturi pe agribox.ro tinand cont de urmatoarele reguli:


1. Un singur anunt agricol

Ai voie sa postezi acelasi anunt cu continut si imagini unice o singura data, deoarece publicarea de mai multe ori a acestuia nu va fii permisa.
De asemenea nu este permisa dezactivarea si repostarea anunturilor care au acelasi continut. Anunturile dezactivate pot fi activate din pagina Anunturile mele. 
Anuntul postat intr-un singur judet este vizibil in judetele vecine si in toata tara.


2. Un singur bun/serviciu

Un anunt agricol poate promova un singur bun sau un singur serviciu. Fiecare bun sau serviciu trebuie incadrat in categoria corespunzatoare a acestuia.


3. Tip persoana

Incadreaza anuntul tau conform tipului de persoana pe care il reprezinti: persoana fizica sau persoana juridica (companie).


4. Majuscule

Folosirea majusculelor este posibila doar in anumite situatii: la inceputul titlului si frazelor din descriere, pentru nume proprii, nume de orase, pentru anumite marci sau brand-uri.


5. Titlul anuntului

Titlul anuntului trebuie sa reflecte bunul sau produsul care va fii comercializat. Anunturile cu titlul: oferta, vanzare, urgent sau altele de acest gen vor fii modificate de www.agribox.ro .


6. Categoria corecta

Poti posta doar anunturi agricole care se incadreaza in categoriile mentionate pe site-ul agribox.ro.


7. Descriere

Anunturile insotite de o descriere neclara si incompleta ,care au o poza diferita de cea a bunului/serviciului comercializat sau care contin aceeasi descriere nu vor fi publicate pe site-ul agribox.ro.


8. Servicii

Serviciile oferite trebuie sa respecte legile si reglementarile aplicabile din Romania.


9. Imagini

Prin incarcarea imaginilor pe agribox.ro garantati faptul ca aveti drepturile necesare de autor asupra acestora, iar anunturile care contin aceeasi imagine nu vor fii aprobate deci nu pot fii publicate pe site. Imaginile adaugate trebuie sa fie unice si sa reprezinte produsul comercializat.


10. Animale - vezi Legea privind protectia animalelor

Site-ul agribox.ro isi rezerva dreptul de a nu posta anunturi referitoare la animale care constituie exemplare protejate de reglementari in vigoare si pentru care, se prevad legal restrictii de vanzare sau oferire spre vanzare. In masura in care vanzarea este legal limitata numai pentru exemplare luate din mediul lor natural, indeplinirea conditiilor legale de vanzare este exclusiv in sarcina utilizatorului si nu poate antrena raspunderea agribox.ro sub nicio forma.


11. Caracterul anuntului

Orice anunt care contine caracter pornografic, obscen sau profanator, limbaj vulgar, informatie ilegala, imorala, amenintatoare, abuziva, defaimatoare, nu va fi publicat pe agribox.ro.


12. Anunturi discriminatorii

Anunturile discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, bolilor, apartenentei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii similare, nu vor fi publicate pe agribox.ro.


NOTA: Anunturile care nu respecta regulile de mai sus NU vor fi publicate pe acest site.
Abuzul se pedepseste prin blocarea accesului.